Mijn filosofie is ‘Van eten word je gelukkig & gastvrijheid is een beleving’.

Met deze gedachte open ik dagelijks de deur van mijn restaurant. Gasten blij maken met (h)eerlijke maaltijden is mijn motto. Om dit te bewerkstelligen heb je een uitgesproken gastvrijheid nodig.
Levendigheid in en om het restaurant, passende muziek, vriendelijke mensen, showcooking of gewoon lekker genieten van alles wat er om je heen gebeurt.

Dit heeft voor mij zijn oorsprong in de Franse ontdekkingsreizigers, die zich in vroeger eeuwen vestigden op locaties rondom de rivier Mississippi en in de staat  Louisiana. Het bourgondische leven en de zuidelijke Amerikaanse smaakstijlen vormen voor mij de rode draad in mijn dagelijkse rol als “patron”.

Deze typische levensstijl uit de ‘Southern cities’ van Lousiana, die zich verder kenmerkt door bluesmuziek, vindt u dagelijks terug in ons restaurant.

Deze filosofie passen wij toe binnen de entourage van het pand en de stad Sloten, zoals beschreven in ‘De herberg en het restaurant’.


Meld je aan voor onze e-mail update


Wij organiseren geregeld leuke activiteiten, proeverijen of andere leuke evenementen. Wil je daarvan nooit één missen? Geef ons dan je e-mailadres even door zodat we je altijd via de mail op de hoogte kunnen houden.
We beloven je niet te spammen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arrangementen