Ons restaurant

In ons restaurant, gevestigd in een monumentaal pand midden in het historisch stadje Sloten, staat het gastvrije team van De Zeven Wouden voor u klaar.


Zakelijk

Ook zakelijk zit u goed in ons sfeervolle 18e-eeuwse pand, voor een koffieafspraak, lunch of diner. Neem gerust uw tablet of laptop mee, wij bieden gratis internet via WIFI.


Groepen

De vele zalen en kamers in onze herberg hebben allemaal een eigen historie. Ze zijn tegenwoordig sfeervol ingericht voor allerlei gezelschappen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.Arrangementen


Een stukje historie...

Bij het binnenlopen van de stad Sloten, kom je over de brug langs de plek waar vroeger vis aan de man werd gebracht. Bij de eerste aanblik van Restaurant de Zeven Wouden zie je de contouren van de voormalige herberg in dit monumentale pand, waar in vroeger eeuwen koetsiers en reizigers een slaapplek vonden en drank en een maal kregen.
In diezelfde herberg werd recht gesproken. Naast het pand stond dan ook een galg waar vonnissen direct ten uitvoer konden worden gebracht….


à la carte kan ook!


à la carte kan ook!


Borrelen

Aan de borrel! Samen of met uw collega’s. U kunt bij ons terecht voor heerlijke loungehapjes. Bekijk onze kaart…

Borrelkaart

Lunch

Zin in een goede, gezonde en ook gezellige lunch op een prachtige locatie?
Bekijk onze kaart…

Lunchkaart

Diner

Trek na een dag op het water? Iets te vieren? Fantastisch eten! Dat kunt u bij ons in het restaurant. Bekijk de kaart…

Dinerkaart


Kom binnen!

Kom binnen bij ons restaurant op de mooiste locatie in Sloten!

De vers gemalen koffie met een overheerlijk likeurtje daarbij, de lekkerste Wijn & Port, Hertog Jan Bier, Frysk Hynder Whisky en Beerenburg staat altijd bij ons klaar!

De wijnen die wij in ons restaurant schenken, zijn speciaal voor u geselecteerd.

Wij laten u graag genieten van heerlijk eten en een gezellige sfeer maar daarnaast willen wij u ook graag nader kennis laten maken met Sloten en Friesland.
Friesland is de watersportprovincie bij uitstek maar ook de natuur, de historie en uiteraard de gastvrije inwoners zijn de moeite waard.

 

“De Zeven Wouden” is veel meer dan alleen a la carte!

Graag tot ziens in ons restaurant of op ons terras,
Team de Zeven Wouden


Meld je aan voor onze e-mail update


Wij organiseren geregeld leuke activiteiten, proeverijen of andere leuke evenementen. Wil je daarvan nooit één missen? Geef ons dan je e-mailadres even door zodat we je altijd via de mail op de hoogte kunnen houden.
We beloven je niet te spammen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is er binnenkort bij ons te doen...


[stachethemes_ec views=grid view=grid show_views=0 show_top=0 agenda_cal_display=1 agenda_get_n=1 stachethemes_ec agenda_get_n=5]


Bekijk onze complete agenda!


See you in Sloten!

[elfsight_cookie_consent id="1"]