Onze menukaart

‘Proef de sfeer van bourgondisch Louisiana’ zit in de ambiance, die we neer willen zetten met de bourgondische inslag, die de voormalige herberg altijd heeft gekenmerkt, die je ook terugvindt in de leefwijze van bourgondisch Louisiana, met bluesmuziek en het vreugdevolle leven. Het is om van het leven te genieten, zeg maar. Dit hebben we ook verwerkt in de menukaart.
Onze stijl van koken is voor een groot deel geïnspireerd op de zuidelijke Amerikaanse keuken, waarbij de combinatie van diverse kruiden centraal staat.

In de menukaart vindt u een ruime variëteit aan gerechten, waar veel aandacht aan is besteed.
Zo hebben we met de lokale slagerij een unieke, smakelijke hotdog samengesteld en gebruiken we voor onze “eigen” hamburgers (van runderen van natuureiland ‘Gouden Boaiem’ nabij Heeg) een broodje, dat samen met de lokale bakker is ontwikkeld. De kaas die wij gebruiken komt “bij de boer vandaan” (Kaasboerderij de Witte Welle uit Montfoort).

Geniet van gerookte zalm met Vaudovan mayonaise en een salade van roseval aardappel, ‘spareribs 7 Woudenstijl’, in het wildseizoen van een gerecht als hertenbiefstuk met portjus en in juli tot en met april van onze gekende Catalaanse mosselen.

Bekijk de menukaart(en) en ontdek meer zelf ontwikkelde (streek)gerechten en ‘Southern dishes’.


à la carte kan ook!


à la carte kan ook!


Borrelen

Aan de borrel! Samen of met uw collega’s. U kunt bij ons terecht voor heerlijke loungehapjes. Bekijk onze kaart…

Borrelkaart

Lunch

Zin in een goede, gezonde en ook gezellige lunch op een prachtige locatie?
Bekijk onze kaart…

Lunchkaart

Diner

Trek na een dag op het water? Iets te vieren? Fantastisch eten! Dat kunt u bij ons in het restaurant. Bekijk de kaart…

Dinerkaart