Voor families, teams, collega's,vrienden en elk ander gezelschap...

Voor elk gezelschap is er een passend menu, maaltijd, drankenpackage of arrangement.

Of u nu gezellig met collega’s de week wilt afsluiten (met bijvoorbeeld de borrel met van Coehoorn) of een teamuitje wilt doen en op tour gaat met Dafjes of skûtsjesilen, waarna u Showcooking met de Ofyr Lemsterpoort beleeft, een jubileum wilt vieren (denk eens aan een Gaasterlandse feestavond), met vrienden doordeweeks een borrel of fantastische biertjes wilt drinken (High beer Het bierschip), met de familie op stap wilt (stadswandeling met aansluitend bijvoorbeeld het galgenmaal – het 5-gangen verrassingsdiner van De Zeven Wouden).
Of u wilt met teamgenoten de overwinning wil vieren (of de nederlaag verwerken, dat mag ook) met een Heerenmaal, eindelijk eens met vriendinnen op stap bent en daarbij wil genieten van onze High tea toe Slooten of met clubleden van de oldtimerclub wil genieten van een walking dinner ‘Waterweg’, het is gewoon allemaal mogelijk bij ons!

Dit zijn slechts suggesties, de keuze is aan u uiteraard!

Meer weten? Wilt u een informatie pakket? Wilt u een arrangement vastleggen voor uw gezelschap?
Reserveer direct het arrangement van uw  keuze óf neem contact op met Boudewijn, telefonisch via 0514 - 53 12 70 om een arrangement passend te maken.

Spijzen & dranken

De menu’s en maaltijden voor gezelschappen dragen ieder een naam, die refereert aan de historie van de herberg of de stad Sloten.
De stijl van koken van De Zeven Wouden is voor een groot deel geïnspireerd op de zuidelijke Amerikaanse keuken, waarbij de combinatie van diverse kruiden centraal staat. Wijnen, bieren en andere dranken selecteren wij op geschiktheid om te schenken bij de spijskaart voor groepen.  

Bekijk de passende arrangementen


Belevenis & sfeer

U gaat op pad in Gaasterland, Sloten en omstreken.
U verkent de omgeving en dat is een hele belevenis onafhankelijk welk vervoer of welke activiteit u ook kiest. Wij kunnen u uitstapjes adviseren!

Sfeerverhogend is het om voorafgaand en/of na afloop bij ons aan te schuiven en te kiezen uit het aanbod spijzen en dranken.
We hebben veel bijpassende arrangementen!

Bekijk de passende arrangementen


Overzicht

Of u nu een uitstapje met de familie, een evenement met collega’s of een gezellig samenzijn met vriendengroep wilt organiseren. Wij kunnen u adviseren en hebben bijpassende arrangementen voor u.

Een overzichtelijke opsomming helpt u nader bij de keuze van het arrangement, passend bij uw evenement, uitstapje, gezelschap en groepsgevoel.
De keuze is groot!

Bekijk de passende arrangementenDiverse zalen en gastenruimten van Restaurant de Zeven Wouden


Diverse zalen en gastenruimten van Restaurant De Zeven Wouden

Iedere ruimte van het pand is geschikt voor meerdere kleine en grote(re) groepen.
(Van 6 à 15 tot totaal 70 à 80 tot 150 personen).

  •  DE GELAGKAMER Voorheen het deel van het café waar je bediend werd. Nu waar je binnenkomt in het restaurant. Tot 35 à 40 personen.
  • DE RAADKAMER Onderdeel van het restaurant. In vroeger tijden de zaal voor de rechtspraak. Tot 35 à 40 personen.
  • DE PUB Voor miniberaadslagingen, een hapje, een drankje en dagelijkse kroegpraat. Prettigvoordat  u aan tafel gaat!
  • HET KOSTHUIS Vroeger de slaapzaal boven, nu bent er “in de kost”. Tot 70 personen.
  • DE VISCHMARKT Heerlijk terras aan het water. Tot 45 personen
  • HET AANZICHT Beschut terras links en rechts van de gevel. Twee keer tot 20 personen.


Meld je aan voor onze e-mail update


Wij organiseren geregeld leuke activiteiten, proeverijen of andere leuke evenementen. Wil je daarvan nooit één missen? Geef ons dan je e-mailadres even door zodat we je altijd via de mail op de hoogte kunnen houden.
We beloven je niet te spammen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arrangementen