Voor groepen en gezelschappen.Proef, beleef en geniet!

Zoals u uit onze diverse menu’s en arrangementen kunt opmaken heeft onze mooie vestingstad een rijke geschiedenis.
Het begint bij de vestiging van de stins van de machtige Friese familie Van Harinxma thoe Slooten op een naar later blijkt strategisch punt aan de rand van het glooiende Gaasterland.Menno van Coehoorn heeft de latere stad met zijn wallen en stinsen ontworpen. Sloten en de Slotenaren hebben door de jaren heen diverse pogingen om de stad te veroveren af kunnen weren. Of de vijand nu via het land of via het water de aanval inzette, de mannen van de stadsschutterij wisten dit keer op keer te verijdelen. De stadswallen zijn ondertussen wat lager en de stinsen bestaan niet meer, maar om u toch de rijke geschiedenis van onze stad te laten beleven heeft elk menu of arrangement, evenals onze gastenruimten, een geschiedenis gerelateerde naam gekregen met een korte toelichting daarbij.Laat u inspireren door de varieteit van ons aanbod.

Bespreek met UW gastheer, Boudewijn Kars, de details van uw gelegenheid. Voor het aanhalen van vriendschaps- of familiebanden, de bevestiging van wederzijdse waardering, om te werken aan een beter resultaat. Of simpelweg alleen voor de gezelligheid.

Meer lezen over de mogelijkheden voor gezelschappen

Meld je aan voor onze e-mail update


Wij organiseren geregeld leuke activiteiten, proeverijen of andere leuke evenementen. Wil je daarvan nooit één missen? Geef ons dan je e-mailadres even door zodat we je altijd via de mail op de hoogte kunnen houden.
We beloven je niet te spammen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arrangementen